Πριν η Dinara Kasko ανακαλύψει πως το πραγματικό της πάθος ήταν η ζαχαροπλαστική, δούλευε ως αρχιτέκονας, designer και 3D visualizer. Πολύ σύντομα βρέθηκε από τα γραφεία στην κουζίνα και να φτιάχνει απίστευτα γλυκά που είχαν σαφείς επιρροές από την προηγούμενη δουλειά της. Η ένωση των δύο πεδίων δράσης της μας προσφέρουν πλέον μία αρχιτεκτονική που τρώγεται! Η γεννημένη στην Ουκρανία Kasko, χρησιμοποιεί γεωμετρία, σχήματα, ποιος ξέρει μπορεί και κανονικούς διαβήτες, για να φτιάξει γλυκά που τα βλέπεις και δεν σου κάνει καρδιά να τα φας!
“Όπως συμβαίνει με κάθε κτίριο, έτσι και κάθε γλυκό χρειάζεται ένα αρχικό σχέδιο. Πρέπει να δουλέψεις με τη φόρμα, την σύνθεση, την έκταση, το χρώμα και την υφή” θα πει η Kasko που βρίσκει την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα σε όλα αυτά και δημιουργεί λαχταριστά, αρχιτεκτονικά καλλιτεχνήματα! Τα οποία τα σχεδιάζει πρώτα σε 3DMAX, μετά τυπώνει το μοντέλο σε 3D printer και μετά φτιάχνει το κουλούπι του! Κοιτάς και ξανακοιτάς τις φωτογραφίες και σου τρέχουν κανονικά τα σάλια! Άμα είσαι και γλυκατζής, καταστράφηκες!