Το αβοκάντο είναι γνωστό για τις αντικαρκινικές του ιδιότητες και τα καλά λιπαρά του. Μπορείς να το βάλεις στην ζωή σου ως πουρέ και να το συνδυάζεις πολλά διαφορετικά φαγητά. Συστατικά: 2 ώριμα αβοκάντο 2 κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου (προαιρετικά) Οδηγίες: Κόβουμε …

Το αβοκάντο είναι γνωστό για τις αντικαρκινικές του ιδιότητες και τα καλά λιπαρά του. Μπορείς να το βάλεις στην ζωή σου ως πουρέ και να το συνδυάζεις πολλά διαφορετικά φαγητά.

Συστατικά:

  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 2 κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου (προαιρετικά)

Οδηγίες:

  1. Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και ρίχνουμε τη σάρκα σε ένα μεσαίο μπολ.
  2. Πολτοποιήστε το αβοκάντο με ένα πιρούνι ή πουρέ πατάτας μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  3. Ανακατέψτε το χυμό λάιμ, το αλάτι και τη σκόνη σκόρδου (αν χρησιμοποιείτε).
  4. Δοκιμάστε και προσαρμόστε το καρύκευμα όπως χρειάζεται.
  5. Σερβίρετε αμέσως ως άλειμμα, ντιπ ή επικάλυψη.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;