Απολαυστική σοκολατένια κρέμα με ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic

0

Η ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic είναι εδώ για να απογειώσει τη σπιτική ζαχαροπλαστική με την πλούσια γεύση κακάο και τη βελούδινη υφή της! Αυτή η συνταγή θα σας καθοδηγήσει να φτιάξετε μια λαχταριστή σοκολατένια κρέμα, ιδανική για γέμιση τούρτας, επικάλυψη σε γλυκά ή ακόμη και για να τη σερβίρετε μόνη της σε ποτήρι.

Υλικά

  • 200 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
  • 500 ml γάλα πλήρες
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας κακάο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  1. Προετοιμασία ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic: Κόψτε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μικρά κομμάτια και λιώστε τη σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων σε χαμηλή θερμοκρασία, ανακατεύοντας καλά.
  2. Δημιουργία Βάσης Κρέμας: Σε ένα κατσαρολάκι, ζεστάνετε το γάλα σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Ρίξτε το κακάο και ανακατέψτε καλά.
  3. Προσθήκη Σοκολάτας: Ρίξτε τη λιωμένη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic στο κατσαρολάκι με το γάλα και το κακάο. Ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να ενσωματωθεί η σοκολάτα και να αποκτήσει η κρέμα λεία υφή.
  4. Αρωμάτισμα: Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε.
  5. Αφήστε την Κρέμα να Δέσει: Αφήστε την κρέμα να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρώς. Κατεβάστε την από τη φωτιά και αφήστε τη να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
  6. Σερβίρισμα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σοκολατένια κρέμα για γέμιση τούρτας, επικάλυψη σε κέικ ή να τη σερβίρετε σε ποτήρι με λίγη σαντιγί από πάνω για μια γρήγορη απόλαυση!

Απολαύστε αυτήν τη γλυκιά δημιουργία με την ασύγκριτη ποιότητα της ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic!

 

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!