Οι φτερούγες κοτόπουλου στη καλύτερη εκδοχή τους που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν μία λαχταριστή εμπειρία γεύσης που θα σας συναρπάσει! Υλικά 12 φτερούγες κοτόπουλου 12 κομμάτια μπέικον 1 κουτάλι της σούπας αλάτι 1 κουτάλι της σούπας μαύρο πιπέρι 1 κουτάλι της σούπας μαύρη ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι …

Joan Robins
Joan Robins

I set up this blog to share interior design, travel and lifestyle inspiration for simple, relaxed living at home and beyond. You’ll find home tours, advice and tips, interviews, reviews, postcards from places I love and more – always with a focus on minimalism, muted colours and timeless, considered design.

Share:

Οι φτερούγες κοτόπουλου στη καλύτερη εκδοχή τους που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν μία λαχταριστή εμπειρία γεύσης που θα σας συναρπάσει!

Υλικά

  • 12 φτερούγες κοτόπουλου
  • 12 κομμάτια μπέικον
  • 1 κουτάλι της σούπας αλάτι
  • 1 κουτάλι της σούπας μαύρο πιπέρι
  • 1 κουτάλι της σούπας μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • Λιωμένο blue cheese για ατελείωτες “βουτιές”

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, πάπρικα, σκόνη τσίλι και ρίγανη. Πασπαλίστε τις φτερούγες κοτόπουλου μέχρι να καλυφθούν πλήρως. Τυλίγουμε καλά τη φέτα μπέικον γύρω από τη φτερούγα ώστε να μη ξετυλίγεται κατά το ψήσιμο. Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για μια ώρα ενώ στη μισή ώρα τα γυρίζουμε ανάποδα για ένα ομοιόμορφο ψήσιμο. Σερβίρουμε με blue cheese και απολαμβάνουμε χωρίς… ενοχές.

Be the first to read our stories

Get Inspired by the World of Interior Design

Αγγελική Νόστη

Αγγελική Νόστη