Η πίτσα στο τηγάνι είναι η τέλεια λύση για μια γρήγορη και νόστιμη απόλαυση. Με λίγα υλικά και λίγο χρόνο, απολαμβάνεις την αγαπημένη σου πίτσα χωρίς να χρειαστεί να ανάψεις το φούρνο.

Αν δεν έχεις όρεξη να περιμένεις για να φτιάξεις πίτσα στο φούρνο, ή αν απλώς θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, η πίτσα στο τηγάνι είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Είναι γρήγορη, εύκολη και μπορείς να την προσαρμόσεις με τα υλικά που αγαπάς περισσότερο.

Υλικά:

  • 1 έτοιμο φύλλο ζύμης για πίτσα
  • 3-4 κουταλιές σούπας σάλτσα ντομάτας
  • 100 γρ. μοτσαρέλα (ή όποιο τυρί προτιμάς)
  • 50 γρ. ζαμπόν ή σαλάμι (προαιρετικά)
  • Λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Ζέστανε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και άφησέ το να προθερμανθεί.
  2. Απλώσε τη ζύμη για πίτσα στον πάγκο σου και κόψε την έτσι ώστε να ταιριάζει στο μέγεθος του τηγανιού.
  3. Βάλε τη ζύμη στο τηγάνι και μαγείρεψέ την για περίπου 2-3 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδίζει.
  4. Άνοιξε την πίτσα και άπλωσε την σάλτσα ντομάτας πάνω στη ζύμη.
  5. Πρόσθεσε την μοτσαρέλα και τα υπόλοιπα υλικά της επιλογής σου.
  6. Κάλυψε το τηγάνι με ένα καπάκι και ψήσε για 5-7 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανή η βάση της πίτσας.
  7. Σερβίρεις με λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη για extra γεύση.

Έτοιμη η πιο εύκολη πίτσα που έχεις φτιάξει ποτέ!

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *