Ηλίας Ψινάκης: Νοικιάζει τη βίλα του 9.570 ευρώ για 3 βράδια!

0

Ο Ηλίας Ψινάκης, ο γνωστός μάνατζερ, αποφάσισε να νοικιάσει την εντυπωσιακή βίλα του, που βρίσκεται στον Νέο Βουτζά, μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Το εντυπωσιακό ακίνητο των 1.000 τετραγωνικών, στο οποίο γυρίζεται και η διαδικτυακή εκπομπή του με τίτλο «Γηροκομείο», είναι πλέον διαθέσιμο προς ενοικίαση για όσους θέλουν να απολαύσουν πολυτελή διαμονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tlife.gr, η διαμονή στη βίλα κοστίζει 2.200 ευρώ τη βραδιά, με ελάχιστη διάρκεια παραμονής τρεις νύχτες, κάτι που σημαίνει ότι το κόστος ξεκινά από 6.600 ευρώ. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τελικό ποσό, καθώς προστίθενται 1.118 ευρώ για καθαρισμό και 1.852 ευρώ σε φόρους, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 9.570 ευρώ για τρία βράδια.

Η περιγραφή της βίλας αποπνέει την αίσθηση φωτεινού, λευκού μινιμαλισμού, με στοιχεία που θυμίζουν την αρχαία αιγιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν μια μεγάλη πισίνα και χώρο για barbeque, ενώ το εσωτερικό της βίλας είναι εξίσου εντυπωσιακό. Ένα ευρύχωρο σαλόνι με ψηλά ταβάνια, δερμάτινους καναπέδες και τζάκι, καθώς και μια κομψή τραπεζαρία με θέα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του σεφ, συνθέτουν την εικόνα απόλυτης πολυτέλειας.

«Μαζέψτε έναν τόμο από τη βιβλιοθήκη για ένα διαλογιστικό απόγευμα, υποχωρήστε στη σουίτα γραφείου για ένα σημαντικό έργο ή καλέστε τα πνεύματα των αρχαίων αστρονόμων με το τηλεσκόπιο τη νύχτα», διαβάζουμε στην αγγελία.

Τα τέσσερα υπνοδωμάτια σουίτες με ιδιωτικά μπάνια μπορούν να φιλοξενήσουν έως 8 άτομα, με το κυρίως υπνοδωμάτιο να διαθέτει δικό του σαλόνι με τζάκι και τα υπόλοιπα τρία δωμάτια να προσφέρουν πρόσβαση σε μπαλκόνια με μαγευτική θέα.

 

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!