Media Strom – Πειραιά: Ο πρωταθλητής του ύπνου διευρύνει την παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι!

0

Η Media Strom -αναγνωρισμένη από το καταναλωτικό κοινό ως perfect sleep coach για την επιστημονική εξειδίκευσή της στην τέλεια εμπειρία ύπνου – άνοιξε δεύτερο κατάστημα στο μεγάλο λιμάνι μας, για να κάνει τον Πειραιά… διπλό πρωταθλητή στον ύπνο!

Σε έναν φιλόξενο χώρο πάνω από 275τμ., στην οδό Δημητρίου Γούναρη 17, διαμορφωμένο έτσι ώστε να αναδεικνύει τη νέα, υπερσύγχρονη και ακόμα πιο λειτουργική εικόνα της Media Strom, το νέο κατάστημα καλεί τους πελάτες να δοκιμάσουν τις καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις ύπνου, που περιλαμβάνουν Στρώματα, όπως την κορυφαία σειρά Optimum, τη σειρά Κρεβατιών Bed Storiz, καθώς και τη σειρά Λευκών Ειδών Linen Storiz.

Στο νέο κατάστημα Media Strom του Πειραιά βρίσκονται καθημερινά οι εκπαιδευμένοι «προπονητές» της, για να προσφέρουν απόλυτα εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου στρώματος και των μαξιλαριών που θα εξασφαλίσουν σε κάθε άντρα, γυναίκα ή παιδί έναν υπέροχο ύπνο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

Με τεχνολογίες αιχμής, όλα τα στρώματα της Media Strom εναρμονίζονται με τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε σωματότυπου, προσφέροντας εξατομικευμένη στήριξη και ασύγκριτα πιο ξεκούραστο, άνετο και αναζωογονητικό ύπνο. Παράλληλα, είναι η πρώτη εταιρία του είδους της με πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο OEKO-TEX Standard 100 για όλα τα μέρη του στρώματος που είναι ελεύθερα από επιβλαβείς ουσίες.

Tα εγκαίνια του νέου καταστήματος πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου με καταπληκτική μουσική από το My Radio και οικοδεσπότες τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ πολλές αποκλειστικές προσφορές περίμεναν το κοινό που παραβρέθηκε στο κεφάτο πάρτι!

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!