Σπίτι με μοντέρνα αισθητική και ήρεμη διάθεση; Φυσικά!

0

Ο χώρος που ζεις είναι το καταφύγιό σου, το μέρος όπου ξεκουράζεσαι, χαλαρώνεις και γεμίζεις ενέργεια. Τι γίνεται όμως όταν το σπίτι σου χρειάζεται μια ανανέωση και νιώθεις πως κάτι θες να του αλλάξεις; Ίσως θέλεις να προσθέσεις λίγη φρεσκάδα, να αλλάξεις τη διάθεση του χώρου ή να δώσεις μοντέρνο αέρα χωρίς βέβαια να χάσεις τη ζεστασιά και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα. Όλα αυτά μπορείς να τα πετύχεις είτε με μικρές πινελιές είτε και με πιο τολμηρές, ριζικές αλλαγές. Εξαρτάται από σένα και το πορτοφόλι σου φυσικά! Don’t worry! Θα σε βοηθήσει μια αγαπημένη μάρκα, με το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στην Αθήνα.

Το νέο κατάστημα που πρέπει να επισκεφτείς

Η Zara Home άνοιξε τις πόρτες του ολοκαίνουργιου καταστήματός της στο The Mall Athens, και αν αγαπάς τις καλαίσθητες λύσεις για το σπίτι, αυτή είναι η στάση που δεν πρέπει να παραλείψεις. Το νέο αυτό κατάστημα, που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο κοντά στην κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου, προσφέρει έναν μοντέρνο χώρο 450 τ.μ., αυξημένο κατά 50% σε σχέση με τον προηγούμενο, για να εξερευνήσεις τα πάντα με άνεση.

Η αισθητική που σε ταξιδεύει

Μπαίνοντας, θα σε κερδίσει αμέσως η αίσθηση ζεστασιάς και χαλάρωσης που αποπνέει ο χώρος. Η διακόσμηση κινείται σε ουδέτερους τόνους, με τοίχους και οροφές σε αποχρώσεις Pastellone και Moron Lime, οι οποίες δημιουργούν ένα απαλό και γήινο φόντο. Τα έπιπλα από φυσικό δρυόξυλο με μεταλλικές λεπτομέρειες ή καλύψεις από ασβέστη Moron προσδίδουν μια αίσθηση ποιότητας και διαχρονικής κομψότητας. Η παρουσία φυσικής πέτρας, όπως ασβεστόλιθος και μάρμαρο, σε συνδυασμό με τον ζεστό και ήπιο φωτισμό, ολοκληρώνει το σύνολο και σε κάνει να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε ένα κομψό αλλά φιλόξενο σαλόνι.

Έπιπλα που θα λατρέψεις στο σπίτι

Μία από τις εκπλήξεις του νέου καταστήματος είναι η ανανεωμένη γκάμα επίπλων. Εκτός από τα κλασικά αξεσουάρ και είδη διακόσμησης, πλέον μπορείς να βρεις επιλεγμένα έπιπλα που συνδυάζουν κομψότητα και πρακτικότητα, δίνοντάς σου περισσότερες επιλογές για να δημιουργήσεις τον δικό σου ζεστό χώρο με στιλ.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!