Σαγκάη: Φτιάχνουν τον «Green Pepper Latte» γιατί σερβίρεται σε… πράσινη πιπεριά!

0

Στη Σαγκάη, μια καφετέρια αποφάσισε να πάει τον καφέ σε άλλο επίπεδο. Ξεχάστε τα συνηθισμένα φλιτζάνια και ποτήρια. Εδώ ο καφές σερβίρεται μέσα σε… πράσινη πιπεριά! Αμέ!

Αυτό το νέο trend, γνωστό ως «Green Pepper Latte», έχει κλέψει τις εντυπώσεις τόσο στους ντόπιους όσο και στα social media. Η διαδικασία παρασκευής του είναι τόσο απλή αλλά και ασυνήθιστη που δεν μπορείς να την αγνοήσεις αφού οι baristas κόβουν την κορυφή της πιπεριάς, αδειάζουν τους σπόρους και μέσα εκεί προσθέτουν τον ζεστό εσπρέσο. Η τελική πινελιά; Φυσικά, λίγο γάλα για να ολοκληρώσει την εμπειρία.

Η τιμή του ανλερχεται μόλις στα 1,30 ευρώ! Οικονομικό και… ξεχωριστό! Αν και ακούγεται περίεργο, ο συνδυασμός της πικάντικης γεύσης της πιπεριάς με τον πλούσιο καφέ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από αρκετούς τολμηρούς λάτρεις του καφέ, κάνοντάς το, τί άλλο, viral.

Από τότε που το βίντεο ανέβηκε στο Douyin, την κινεζική εκδοχή του TikTok, τον Δεκέμβριο του 2023, οι κοινοποιήσεις ξεπέρασαν τις 700.000. Κανείς δεν περίμενε ότι ένα ρόφημα μέσα σε πιπεριά θα γινόταν τόσο δημοφιλές, αλλά η επιτυχία του δεν αμφισβητείται.

Η καφετέρια δηλώνει περήφανα ότι το «πιπεράτο» λάτε έχει γίνει ανάρπαστο, και συνεχίζει να προσελκύει όλο και περισσότερους curious πελάτες που θέλουν να δοκιμάσουν αυτή τη μοναδική γεύση. Άρα, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στη Σαγκάη, τολμήστε να παραγγείλετε τον καφέ σας… αλλιώς!

 

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!