Αυτό το εύκολο λουκάνικο γίνεται με νιόκι και όχι με ζυμαρικά. Τα ψητά νιόκι είναι μαγικά – ενώ το εσωτερικό παραμένει ελαφρύ και αφράτο, το εξωτερικό γίνεται τραγανό και χρυσαφί, όπως οι μίνι ψητές πατάτες.
Συστατικά
- 1 κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους
- 1 κίτρινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους
- 1 πορτοκαλί πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους
- 250g νιόκι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 4 χοιρινά λουκάνικα
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Μέθοδος
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C/180C.
- Σε ένα μεγάλο ταψί ανακατεύουμε τις πιπεριές, τα νιόκι, το ελαιόλαδο και άφθονο αλάτι και πιπέρι.
- Τοποθετούμε τα λουκάνικα στο ταψί. Ψήστε για 25 λεπτά ή μέχρι τα λουκάνικα και τα νιόκι να ροδίσουν και οι πιπεριές να μαλακώσουν και να αρχίσουν να ροδίζουν γύρω από τις άκρες. Σερβίρισμα.
Καλή απόλαυση!