Τα σουβλάκια κοτόπουλου είναι ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά. Αυτή η συνταγή προσθέτει χρωματιστά λαχανικά για επιπλέον γεύση και θρεπτικά συστατικά. Υλικά: 4 φιλέτα κοτόπουλου, κομμένα σε κύβους 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε φέτες 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο Χυμός από 1 λεμόνι 2 σκελίδες …

Τα σουβλάκια κοτόπουλου είναι ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά. Αυτή η συνταγή προσθέτει χρωματιστά λαχανικά για επιπλέον γεύση και θρεπτικά συστατικά.

Υλικά:

  • 4 φιλέτα κοτόπουλου, κομμένα σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
  • 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια
  • 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε φέτες
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ.
  2. Μαρινάρετε το κοτόπουλο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
  3. Περνάτε τα κομμάτια κοτόπουλου και λαχανικών σε ξύλινα ή μεταλλικά καλαμάκια.
  4. Ψήστε τα σουβλάκια σε σχάρα ή ψησταριά για 10-15 λεπτά, γυρίζοντάς τα συχνά, μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;