Η καρπουζόπιτα είναι μια παραδοσιακή γλυκιά πίτα από τα νησιά του Αιγαίου. Το καρπούζι και το μέλι συνδυάζονται υπέροχα, δημιουργώντας μια δροσερή και γευστική εμπειρία. Υλικά: 1 κιλό καρπούζι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 1/4 φλιτζάνι μέλι 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 κουταλάκι κανέλα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Εκτέλεση: Προθερμάνετε τον φούρνο στους …

Η καρπουζόπιτα είναι μια παραδοσιακή γλυκιά πίτα από τα νησιά του Αιγαίου. Το καρπούζι και το μέλι συνδυάζονται υπέροχα, δημιουργώντας μια δροσερή και γευστική εμπειρία.

Υλικά:

  • 1 κιλό καρπούζι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1/4 φλιτζάνι μέλι
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 κουταλάκι κανέλα
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Στραγγίξτε το καρπούζι και ανακατέψτε το με τη ζάχαρη, το μέλι, το αλεύρι και την κανέλα.
  3. Αλείψτε ένα ταψί με ελαιόλαδο και ρίξτε το μείγμα.
  4. Ψήστε για 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
  5. Αφήστε να κρυώσει πριν το κόψετε σε κομμάτια.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;