Αυτή η ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο είναι πολύ εύκολη, γρήγορη και τόσο αφράτη που δε γίνεται να αντισταθεί κανείς! Είναι ιδανική για κολατσιό στο σχολείο ή στο γραφείο! Υλικα: 4 αυγά 200 γρ γάλα 1 κεσεδάκι γιαούρτι 300 γρ αλεύρι γ.ο.χ 10 γρ μπέικιν πάουντερ 300 γρ φέτα τριμμέμη 130 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο 10 φέτες ζαμπόν …

Αυτή η ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο είναι πολύ εύκολη, γρήγορη και τόσο αφράτη που δε γίνεται να αντισταθεί κανείς! Είναι ιδανική για κολατσιό στο σχολείο ή στο γραφείο!

Υλικα:

4 αυγά
200 γρ γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
300 γρ αλεύρι γ.ο.χ
10 γρ μπέικιν πάουντερ
300 γρ φέτα τριμμέμη
130 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
10 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τη φέτα, το κεφαλοτύρι και το ζαμπόν.
  3. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και μόλις ομογενοποιηθούν ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα.
  4. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στην επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.

Δες το βίντεο παρασκευής:

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;