Αυτή η φανταστική χειροποίητη πίτσα με φέτα και σπανάκι, είναι ιδανική συνταγή για να φτιάξεις κάτι γευστικό, γρήγορο και εύκολο εκιδικά για δείπνο! Υλικά: 1 έτοιμη ζύμη πίτσας 200γρ. φέτα, τριμμένη 300γρ. σπανάκι φρέσκο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, λεπτοκομμένες 100γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη 2 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους …

Αυτή η φανταστική χειροποίητη πίτσα με φέτα και σπανάκι, είναι ιδανική συνταγή για να φτιάξεις κάτι γευστικό, γρήγορο και εύκολο εκιδικά για δείπνο!

Υλικά:

  • 1 έτοιμη ζύμη πίτσας
  • 200γρ. φέτα, τριμμένη
  • 300γρ. σπανάκι φρέσκο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λεπτοκομμένες
  • 100γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Σε ένα τηγάνι, θερμαίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σπανάκι με το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει. Αλατοπιπερώνετε.
  3. Απλώνετε τη ζύμη πίτσας σε ένα ταψί, προσθέτετε το σπανάκι, τη φέτα και τη μοτσαρέλα από πάνω.
  4. Ψήνετε για περίπου 15-20 λεπτά, ή μέχρι να χρυσίσει η ζύμη και η μοτσαρέλα να λιώσει.
  5. Σερβίρετε ζεστή.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;