Εύκολα ψητά παστινάκια Nigella με ένα γενναιόδωρο σιρόπι σφενδάμου. Το πιο απλό αλλά νόστιμο δείπνο! Συστατικά 1 κιλό παστινάκι 125ml φυτικό λάδι 80ml σιρόπι σφενδάμου Μέθοδος Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C/180C στον αέρα. Καθαρίζουμε το παστινάκι και το κόβουμε σταυρωτά στη μέση και μετά κόβουμε στη μέση ή στα τέταρτα κάθε κομμάτι κατά μήκος. Τοποθετούμε …

Εύκολα ψητά παστινάκια Nigella με ένα γενναιόδωρο σιρόπι σφενδάμου. Το πιο απλό αλλά νόστιμο δείπνο!

Συστατικά

  • 1 κιλό παστινάκι
  • 125ml φυτικό λάδι
  • 80ml σιρόπι σφενδάμου

Μέθοδος

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C/180C στον αέρα.
  2. Καθαρίζουμε το παστινάκι και το κόβουμε σταυρωτά στη μέση και μετά κόβουμε στη μέση ή στα τέταρτα κάθε κομμάτι κατά μήκος. Τοποθετούμε το παστινάκι σε ένα ταψί.
  3. Περιχύνουμε τα παστινάκια με το λάδι και τα ανακατεύουμε καλά ώστε το λάδι να καλύψει όλα τα κομμάτια. Ρίξτε το σιρόπι σφενδάμου πάνω από τα παστινάκια και ψήστε για 35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Για το σερβίρισμα τοποθετήστε το σε καθαρό πιάτο σερβιρίσματος.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;