Αυτή είναι μια πανεύκολη και ευχάριστα οικονομική σούπα με μόλις πέντε υλικά. Το slow cooker κάνει όλη τη δουλειά εδώ, καραμελώνοντας και εντείνοντας τις γεύσεις του κρεμμυδιού για ένα πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα. Συστατικά 30gr βούτυρο, κομμένο σε κύβους 800gr κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χοντροκομμένα φύλλα θυμαριού (προαιρετικά) 1 ½ …

Αυτή είναι μια πανεύκολη και ευχάριστα οικονομική σούπα με μόλις πέντε υλικά. Το slow cooker κάνει όλη τη δουλειά εδώ, καραμελώνοντας και εντείνοντας τις γεύσεις του κρεμμυδιού για ένα πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.

Συστατικά

  • 30gr βούτυρο, κομμένο σε κύβους
  • 800gr κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 ½ κουταλάκι του γλυκού χοντροκομμένα φύλλα θυμαριού (προαιρετικά)
  • 1 ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 1,2 λίτρα ζωμός βοείου κρέατος ή λαχανικών (φτιαγμένος από 2 κύβους ζωμού βοείου κρέατος ή λαχανικών)

Μέθοδος

  1. Ρίξτε το βούτυρο, τα κρεμμύδια, το θυμάρι (αν χρησιμοποιείτε) και τη ζάχαρη μαζί στο μπολ του slow cooker. Βάλτε το καπάκι και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για 6-8 ώρες, ανακατεύοντας κάθε τόσο, μέχρι τα κρεμμύδια να είναι πλούσια και να καραμελώσουν.
  2. Ρίξτε το ζωμό και μαγειρέψτε για άλλα 30 λεπτά. Σερβίρετε ζεστό.

Καλή επιτυχία!

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;