Είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει. Χα! Αυτός είναι ο πιο γρήγορος, ευκολότερος και καθαρότερος τρόπος για να φτιάξετε ομελέτα για ένα άτομο. Δεν είναι ψέμα! Συστατικά 2 αυγά ελευθέρας βοσκής πιτσίλισμα γάλακτος πρέζα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για σερβίρισμα 1–2 φέτες ψωμί, φρυγανισμένες αλατισμένο βούτυρο, για άλειμμα Μέθοδος Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ …

Είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει. Χα! Αυτός είναι ο πιο γρήγορος, ευκολότερος και καθαρότερος τρόπος για να φτιάξετε ομελέτα για ένα άτομο. Δεν είναι ψέμα!

Συστατικά

  • 2 αυγά ελευθέρας βοσκής
  • πιτσίλισμα γάλακτος
  • πρέζα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για σερβίρισμα

  • 1–2 φέτες ψωμί, φρυγανισμένες
  • αλατισμένο βούτυρο, για άλειμμα

Μέθοδος

  1. Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων και αλατοπιπερώστε. Χτυπάμε καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν εντελώς και να υπάρχουν μερικές φυσαλίδες στην επιφάνεια. Ψήνουμε στο μικροκύματα για 30 δευτερόλεπτα και μετά ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Εάν είναι απαραίτητο, ξαναψήνουμε στα μικροκύματα σε ριπάς 10 δευτερολέπτων, μέχρι σχεδόν να πήξει. Θυμηθείτε, θα συνεχίσει να μαγειρεύει λίγο όταν το αφαιρέσετε από τον φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε ξανά και αφήνουμε στην άκρη για 30 δευτερόλεπτα.
  2. Βουτυρώνετε το τοστ σας και ρίχνετε από πάνω το αυγό. Σερβίρισμα.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;