Αυτό το κατεψυγμένο επιδόρπιο είναι τόσο μυρωδάτο και τόσο εύκολο στην παρασκευή του: τα υλικά απλώς χτυπιούνται και καταψύχονται και δεν χρειάζεται να ανακατευτεί. Σερβίρετε με καλοκαιρινά μούρα για το τέλειο καλοκαιρινό επιδόρπιο. Συστατικά 150ml διπλής κρέμας 150ml σαμπούκο καλοκαιρινά μούρα, για σερβίρισμα ένα πασπάλισμα με ζάχαρη άχνη Μέθοδος Τοποθετούμε την κρέμα σε ένα μπολ …

Αυτό το κατεψυγμένο επιδόρπιο είναι τόσο μυρωδάτο και τόσο εύκολο στην παρασκευή του: τα υλικά απλώς χτυπιούνται και καταψύχονται και δεν χρειάζεται να ανακατευτεί. Σερβίρετε με καλοκαιρινά μούρα για το τέλειο καλοκαιρινό επιδόρπιο.

Συστατικά

  • 150ml διπλής κρέμας
  • 150ml σαμπούκο
  • καλοκαιρινά μούρα, για σερβίρισμα
  • ένα πασπάλισμα με ζάχαρη άχνη

Μέθοδος

  1. Τοποθετούμε την κρέμα σε ένα μπολ και χτυπάμε μέχρι να σχηματιστούν μαλακές κορυφές και στη συνέχεια ρίχνουμε σταδιακά το σαμπούκο, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  2. Παγώστε σε μια πλαστική μπανιέρα μέχρι να παγώσει τελείως. Βάλτε το σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και ανακατέψτε για να αφαιρέσετε τυχόν κρυστάλλους πάγου
  3. Μεταφέρετε σε πολύ μικρά ποτήρια γλυκού ή ποτήρια Martini για τουλάχιστον τρεις ώρες ή όλη τη νύχτα στην κατάψυξη.
  4. Για να το σερβίρετε, το βάζετε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά να μαλακώσει ελαφρώς, μετά σερβίρετε κάθε ποτήρι με μερικά καλοκαιρινά μούρα και διακοσμείτε με πασπαλισμένη ζάχαρη άχνη.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;