Ένα γρήγορο και εύκολο τσιμπολόγημα λαχανικών για τέλεια πάρτι. Σερβίρετε με αεριούχα ποτά και σαμπανιζέ κρασί. Συστατικά 150gr έτοιμη σφολιάτα αλεύρι 25gr τυρί κρέμα 10 λόγχες σπαραγγιών 1 αυγό χτυπημένο 2 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα Μέθοδος Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C. Τυλίξτε τη σφολιάτα σε μια αλευρωμένη επιφάνεια σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί 15cmx25cm και …

Ένα γρήγορο και εύκολο τσιμπολόγημα λαχανικών για τέλεια πάρτι. Σερβίρετε με αεριούχα ποτά και σαμπανιζέ κρασί.

Συστατικά

  • 150gr έτοιμη σφολιάτα
  • αλεύρι
  • 25gr τυρί κρέμα
  • 10 λόγχες σπαραγγιών
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 2 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα

Μέθοδος

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C.
  2. Τυλίξτε τη σφολιάτα σε μια αλευρωμένη επιφάνεια σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί 15cmx25cm και αλείψτε παντού με το τυρί κρέμα.
  3. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τη ζύμη σε 10 μακριές, λεπτές λωρίδες.
  4. Τυλίξτε μια λωρίδα ζαχαροπλαστικής σε μια σπείρα γύρω από κάθε δόρυ σπαραγγιού και τοποθετήστε σε ένα ταψί. Αλείψτε ελαφρά το καθένα με χτυπημένο αυγό και στη συνέχεια σκορπίστε πάνω από την παρμεζάνα.
  5. Ψήνετε τα πούρα στο φούρνο για 15-20 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει η ζύμη και να ροδίσει.

Καλή επιτυχία!

 

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;