Μια απλή συνταγή για σάλτσα βατόμουρου τεσσάρων συστατικών που ταιριάζει με όλα τα γιορτινά σας! Για καλύτερα αποτελέσματα φτιάξτε αυτή τη σάλτσα cranberry λίγες μέρες νωρίτερα για να αφήσετε τις γεύσεις να ανακατευτούν. Συστατικά 100g καστανή ζάχαρη 100 ml φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού 250g φρέσκα ή κατεψυγμένα cranberries 1 κλημεντίνη ή μικρό πορτοκάλι, μόνο ψιλοτριμμένο ξύσμα …

Μια απλή συνταγή για σάλτσα βατόμουρου τεσσάρων συστατικών που ταιριάζει με όλα τα γιορτινά σας!

Για καλύτερα αποτελέσματα φτιάξτε αυτή τη σάλτσα cranberry λίγες μέρες νωρίτερα για να αφήσετε τις γεύσεις να ανακατευτούν.

Συστατικά

  • 100g καστανή ζάχαρη
  • 100 ml φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού
  • 250g φρέσκα ή κατεψυγμένα cranberries
  • 1 κλημεντίνη ή μικρό πορτοκάλι, μόνο ψιλοτριμμένο ξύσμα (προαιρετικά)

Μέθοδος

  1. Βάζουμε τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού να βράσουν σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα cranberries και το ξύσμα, και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν αλλά να κρατήσουν το σχήμα τους. Τα κατεψυγμένα κράνμπερι θα διαρκέσουν περισσότερο από τα φρέσκα. Αφήνουμε στο ψυγείο, θα πήξει καθώς κρυώνει.
  2. Βγάζουμε από το ψυγείο μία ώρα πριν το σερβίρουμε.

Καλές γιορτές και καλή απόλαυση!

 

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;