Αυτό είναι ένα κατάλληλο εορταστικό twist σε ένα κλασικό αφρώδες κοκτέιλ, το γαλλικό 75. Για αυτή τη συνταγή, θα χρειαστείτε ένα ποτήρι κουπέ. Συστατικά 50ml τζιν 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού 1 γενναιόδωρη κουταλιά της σούπας σιρόπι κερασιού μαρασκίνο από το βάζο αφρώδες κρασί, παγωμένο, για συμπλήρωμα πάγος 1 κεράσι μαρασκίνο, για γαρνίρισμα …

Αυτό είναι ένα κατάλληλο εορταστικό twist σε ένα κλασικό αφρώδες κοκτέιλ, το γαλλικό 75. Για αυτή τη συνταγή, θα χρειαστείτε ένα ποτήρι κουπέ.

Συστατικά

  • 50ml τζιν
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
  • 1 γενναιόδωρη κουταλιά της σούπας σιρόπι κερασιού μαρασκίνο από το βάζο
  • αφρώδες κρασί, παγωμένο, για συμπλήρωμα
  • πάγος
  • 1 κεράσι μαρασκίνο, για γαρνίρισμα

Μέθοδος

Τοποθετήστε ένα ποτήρι κουπέ στην κατάψυξη για 5 λεπτά. Ρίξτε το τζιν, το χυμό λεμονιού και το σιρόπι σε ένα σέικερ κοκτέιλ γεμάτο με μια χούφτα πάγο και ανακινήστε. Σουρώνουμε στο ποτήρι κουπέ και συμπληρώνουμε με τον αφρώδες κρασί. Γαρνίρουμε με το κεράσι και σερβίρουμε.

Καλές γιορτές!

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;