της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός Αν κάτι αγαπάμε πολύ σε αυτό το σπίτι όταν αλλάζει ο καιρός είναι οι σούπες! Η συγκεκριμένη είναι ψαρόσουπα φτιαγμένη με ένα από τα πιο γευστικά ψάρια την πεσκανδρίτσα! Υλικά για 4-6 μερίδες: 1,5-2 κιλά ψάρι 3 μικρές πατάτες 4 καρότα 1/2 ματσάκι σέλινο 1 μεγάλο κρεμμύδι …

της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός

Αν κάτι αγαπάμε πολύ σε αυτό το σπίτι όταν αλλάζει ο καιρός είναι οι σούπες! Η συγκεκριμένη είναι ψαρόσουπα φτιαγμένη με ένα από τα πιο γευστικά ψάρια την πεσκανδρίτσα!

Υλικά για 4-6 μερίδες:

  • 1,5-2 κιλά ψάρι
  • 3 μικρές πατάτες
  • 4 καρότα
  • 1/2 ματσάκι σέλινο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 3 κ.σ. κους-κους
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • χυμός από ένα λεμόνι
  • αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Βήμα 1: Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και βάζουμε μέσα όλα τα λαχανικά να βράσουν για 20 λεπτά.

Βήμα 2: Προσθέτουμε τα ψαράκια μέσα σε δίχτυ και βράζουμε για άλλα 20-25 λεπτά.

Βήμα 3: Προσθέτουμε και το κους κους και βράζουμε για 5 λεπτά ακόμα.

Βήμα 4: Αποσύρουμε από τη φωτιά και βάζουμε το λαδάκι το αλατοπίπερο και το χυμό λεμονιού.

 

Είναι από τα πιο θρεπτικά φαγητά για μικρούς και μεγάλους!

 

Πρότυπο κέντρο ευεξίας
Φωτεινού Εμμανουέλα
Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός 
Σπύρου Μερκούρη 56 (πλησίον μετρό Ευαγγελισμού)
210 7251933 – 6981395214

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;