της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός Είσαι κι εσύ από αυτούς που δεν μπορούν με τίποτα να αντισταθούν σε νόστιμα ,ζεστά ζυμαρικά φούρνου; Μπορείς τώρα να τα απολαύσεις χωρίς τύψεις, με ελάχιστα υλικά και σε πολύ λίγο χρόνο! Τα feta baked pasta ήταν το trend του καλοκαιριού! Τα είχαμε δοκιμάσει και εμείς & …

της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός

Είσαι κι εσύ από αυτούς που δεν μπορούν με τίποτα να αντισταθούν σε νόστιμα ,ζεστά ζυμαρικά φούρνου;

Μπορείς τώρα να τα απολαύσεις χωρίς τύψεις, με ελάχιστα υλικά και σε πολύ λίγο χρόνο!
Τα feta baked pasta ήταν το trend του καλοκαιριού!

Τα είχαμε δοκιμάσει και εμείς & δεν σας τα είχαμε δείξει!

Υλικά για 6 μερίδες:

  • 500 γρ ριγκατόνι
  • 500 γρ ντοματίνια βιολογικά
  • 200 γρ φέτα χαμηλών λιπαρών
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. δυόσμο ξερό
  • 1 κ.γ. βασιλικό ξερό
  • 1 κ.γ. Θυμάρι ή ρίγανη
  • Λίγο μπούκοβο
  • Πιπέρι
  • Αλάτι

Εκτέλεση:

Βήμα 1: Βάζουμε σε ένα πυρέξ τα ντοματίνια με το λάδι κ όλα τα μπαχαρικά & μυρωδικά και αφήνουμε στο κέντρο του ταψιού την φέτα.

Βήμα 2: Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25-30 λεπτά.

Βήμα 3: Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά μας αλλά τα αφήνουμε al dente!

Βήμα 4: Αφού βγάλουμε το ταψάκι μας από το φούρνο πατάμε με ένα πιρουνάκι τα ντοματίνια να λιώσουν και αναδεύουμε με τη φέτα δημιουργώντας τη σάλτσα μας. Ρίχνουμε κ τα μακαρόνια μας κ σερβίρουμε όσο είναι και τα δυο ζεστά.

Πρότυπο κέντρο ευεξίας
Φωτεινού Εμμανουέλα
Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός 
Σπύρου Μερκούρη 56 (πλησίον μετρό Ευαγγελισμού)
210 7251933 – 6981395214

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;