Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε στη διαδικτυακή εκπομπή μαγειρικής «Βάζουμε τον Chef στην πρίζα», που προβάλλεται στο YouTube Channel και στη Facebook σελίδα της Κωτσόβολος. Ο chef της εκπομπής, Γιώργος Τσούλης, μία φορά το μήνα θα φιλοξενεί έναν guest chef από το περιοδικό Olive και το olivemagazine.gr για να μαγειρεύουν μοναδικές συνταγές στις συσκευές προηγμένης τεχνολογίας …
Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε στη διαδικτυακή εκπομπή μαγειρικής «Βάζουμε τον Chef στην πρίζα», που προβάλλεται στο YouTube Channel και στη Facebook σελίδα της Κωτσόβολος. Ο chef της εκπομπής, Γιώργος Τσούλης, μία φορά το μήνα θα φιλοξενεί έναν guest chef από το περιοδικό Olive και το olivemagazine.gr για να μαγειρεύουν μοναδικές συνταγές στις συσκευές προηγμένης τεχνολογίας της Electrolux. Η Electrolux, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις συσκευές για επαγγελματική χρήση, υπόσχεται να φέρει τον επαγγελματικό εξοπλισμό στα σπίτια μας, μέσα από την πλούσια γκάμα οικιακών συσκευών της.
Στο πρώτο επεισόδιο, ο Γιώργος Τσούλης υποδέχθηκε την Ιωάννα Σταμούλου, η οποία ετοίμασε λαβράκι στη λαδόκολλα στον ατμό στο πρόγραμμα Vital του φούρνου Ατμού της Electrolux. Ο πρωτοποριακός φούρνος της Electrolux καταφέρνει να μεταφέρει στην κουζίνα ενός σπιτιού όλη την εμπειρία των επαγγελματικών συσκευών της εταιρείας με προηγμένες λειτουργίες που μέχρι σήμερα μόνο οι ειδικοί chefs μπορούσαν να επωφεληθούν. Με τον φούρνο της Electrolux επιτυγχάνεται αυτόματα ο σωστός συνδυασμός θερμότητας και ατμού πετυχαίνοντας χρυσαφί και τραγανή επιφάνεια διατηρώντας ταυτόχρονα ζουμερό και τρυφερό το εσωτερικό του ψητού. Παράλληλα, με τη λειτουργία SousVide που διαθέτει θα απογειώσεις τη μαγειρική σου! Μπορείς να μαγειρέψεις στον ατμό το φαγητό σου, μαζί με βότανα και καρυκεύματα της αρεσκείας σου, σε κενό αέρος και σε σφραγισμένες σακούλες, σε χαμηλή θερμοκρασία. Αυτό ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τα αρώματα για ασύγκριτη γεύση και υφή. Οι συσκευές τις Electrolux διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος.
H εκπομπή «Βάζουμε τον Chef στην πρίζα» είναι εβδομαδιαία με νέο επεισόδιο κάθε Τετάρτη στις 19.00 και με νόστιμες αλμυρές και γλυκές συνταγές. Οι λάτρεις της κουζίνας μπορούν να κάνουν subscribe στο YouTube κανάλι της εταιρείας και να είναι πάντα ενημερωμένοι για ό,τι νέο υπάρχει στον ηλεκτρικό εξοπλισμό της κουζίνας, αλλά και σε ευφάνταστες συνταγές μαγειρικής.