Το ψήσιμο μίας μπριζόλας χρειάζεται τέχνη, όχι αστεία. Η σωστή ένταση της φωτιάς πρέπει να συνδυάζεται με το κατάλληλο timing για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εύκολο να το λες, πολλές φορές δύσκολο να το κάνεις αφού με όλους τους... αντιπερισπασμούς που συμβαίνουν τριγύρω, συχνά το καλό ψήσιμο χάνεται κάπου στην πορεία. Μην ανησυχείς καθόλου …
Το ψήσιμο μίας μπριζόλας χρειάζεται τέχνη, όχι αστεία. Η σωστή ένταση της φωτιάς πρέπει να συνδυάζεται με το κατάλληλο timing για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εύκολο να το λες, πολλές φορές δύσκολο να το κάνεις αφού με όλους τους… αντιπερισπασμούς που συμβαίνουν τριγύρω, συχνά το καλό ψήσιμο χάνεται κάπου στην πορεία.
Μην ανησυχείς καθόλου όμως. Το SteakChamp σου έχει τη λύση για να φτιάχνεις πάντα την καλύτερη μπριζόλα και να την απολαμβάνεις ως γνήσιος κρεατοφάγος!
Είναι μία original πατέντα, ένας θερμοστάτης με τρία φωτάκια που σε ειδοποιεί για την… κατάσταση της μπριζόλας σου! Τον βάζεις στο κρέας και αυτός αναβοσβήνει ανάλογα όταν είναι λίγο, μέτρια ή αρκετά ψημένο. Όταν αναβοσβήνει διπλά σημαίνει πως ήρθε η ώρα για να βγάλεις το κρέας είτε από το γκριλ, είτε από το τηγάνι και… καλή σου όρεξη!