Αν θέλεις πιο τραγανά κεράσια, μπορείς να τα μουλιάσεις για 2-3 ώρες σε νερό με λίγο ασβέστη (από φαρμακείο) και μετά να τα ξεπλύνεις πολύ καλά.
Αν θέλεις πιο τραγανά κεράσια, μπορείς να τα μουλιάσεις για 2-3 ώρες σε νερό με λίγο ασβέστη (από φαρμακείο) και μετά να τα ξεπλύνεις πολύ καλά.
Αν το καλοκαίρι είχε γεύση, θα ήταν σίγουρα αυτή του κερασιού. Και αν είχε στυλ… θα φορούσε ποδιά, θα μύριζε βανίλια και θα ανακάτευε σιρόπια με ξύλινο κουτάλι στην κουζίνα της γιαγιάς. Το γλυκό του κουταλιού κεράσι είναι κάτι παραπάνω από μια παραδοσιακή συνταγή — είναι μια μικρή, αρωματική επιστροφή στα παιδικά καλοκαίρια, όταν το “να κεραστούμε;” ήταν ιεροτελεστία.
Ετοίμασε βαζάκια, διάλεξε τα πιο τραγανά κεράσια της αγοράς και ετοιμάσου να φτιάξεις το πιο instagrammable γλυκό του κουταλιού που είχες ποτέ στο ντουλάπι σου!
Tip: Αν θέλεις πιο τραγανά κεράσια, μπορείς να τα μουλιάσεις για 2-3 ώρες σε νερό με λίγο ασβέστη (από φαρμακείο) και μετά να τα ξεπλύνεις πολύ καλά.
Καλή απόλαυση!
Και μάθετε τα πάντα για τον κόσμο του σπιτιού!