Οπότε ναι, βάλε το φλοράλ σου, φόρεσε το χαμόγελό σου και κάνε μια βόλτα από το πιο δημιουργικό ραντεβού της Άνοιξης. Η ΙΚΕΑ σε περιμένει — όχι απλώς για ψώνια, αλλά για να σου δείξει πόσο όμορφο είναι να «ζούμε μαζί».

Κάποιες στιγμές χρειάζεσαι απλώς μια αφορμή για να σηκωθείς από τον καναπέ, να βάλεις κάτι χρωματιστό και να θυμηθείς πως… η ζωή είναι γιορτή. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χρώμα, δημιουργία και δώρα; Η ΙΚΕΑ είναι εδώ για να σου το προσφέρει με έναν τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει!

Γιορτάζουμε την Άνοιξη στην ΙΚΕΑ

Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο (25 και 26 Απριλίου), τα καταστήματα της ΙΚΕΑ σε όλη την Ελλάδα μεταμορφώνονται σε ένα σκηνικό που μοιάζει να ξεπήδησε από το Pinterest. Με θέμα «Γιορτάζουμε την Άνοιξη στην ΙΚΕΑ», σε προσκαλούν να ζήσεις ένα διήμερο που συνδυάζει τις καλές προσφορές με την ανοιξιάτικη διάθεση.

Το μόνο που χρειάζεσαι; Ένα φλοράλ κομμάτι στην εμφάνισή σου — ρούχο ή αξεσουάρ — και φυσικά, καλή διάθεση. Αν βρεθείς εκεί από το πρωί μέχρι τις 12, σε περιμένει δωρεάν γλυκό pancake! Και πίστεψέ με, δεν θα είναι το μόνο γλυκό της υπόθεσης…

Ο τροχός της… μαργαρίτας

Έτσι, στις 18:00, στα ίδια καταστήματα, εμφανίζεται ο πιο χαριτωμένος «τροχός τύχης» που έχεις δει ποτέ: ένα τεράστιο λουλούδι, όπου κάθε πέταλο κρύβει κι από ένα διαφορετικό δώρο. Και μόνο η σκηνή είναι αρκετή για ένα καλό story στο Instagram — αλλά τα δώρα είναι αυτά που θα σε κάνουν να θέλεις να ξαναπαίξεις.

Τα παιδιά δημιουργούν, οι μεγάλοι ανανεώνονται

Οι μικροί φίλοι της ΙΚΕΑ δεν μένουν εκτός. Κατασκευές, παιχνίδια, χειροτεχνίες και δραστηριότητες γεμάτες φαντασία τους περιμένουν. Εσύ, στο μεταξύ, μπορείς να ανανεώσεις το σπίτι σου με ανοιξιάτικες πινελιές, αφού όλα τα βάζα και τα τεχνητά φυτά έχουν -20% μόνο για αυτές τις δύο ημέρες. Και ναι, ισχύει κανονικά και το κουπόνι επιστροφής 10%.

ΙΚΕΑ σημαίνει… ιδέες για να ζούμε καλύτερα

Κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα κατάστημα ΙΚΕΑ, ξέρεις ότι κάτι καινούργιο θα βρεις. Αυτό το διήμερο, όμως, η ΙΚΕΑ δεν σε περιμένει απλώς με νέα προϊόντα – αλλά με εμπειρίες. Με στιγμές που μοιράζεσαι με την οικογένεια, με φίλους, με τον εαυτό σου. Και με μία ωραία ανοιξιάτικη αίσθηση που θες να πάρεις μαζί στο σπίτι σου.

Οπότε ναι, βάλε το φλοράλ σου, φόρεσε το χαμόγελό σου και κάνε μια βόλτα από το πιο δημιουργικό ραντεβού της Άνοιξης. Η ΙΚΕΑ σε περιμένει — όχι απλώς για ψώνια, αλλά για να σου δείξει πόσο όμορφο είναι να «ζούμε μαζί». Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις εκπλήξεις, δες στο ikea.gr και ετοιμάσου για το πιο… χρωματιστό Σαββατοκύριακο της χρονιάς!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *