Η σημερινή συνταγή θα σου δώσει ένα τέλειο γιορτινό αποτέλεσμα, αλλά με βήματα κατανοητά και υλικά που βρίσκεις εύκολα. Και το καλύτερο; Στολίζεται με τρούφες λευκής σοκολάτας και κάνει κάθε τραπέζι… να χαμογελάσει!
Η σημερινή συνταγή θα σου δώσει ένα τέλειο γιορτινό αποτέλεσμα, αλλά με βήματα κατανοητά και υλικά που βρίσκεις εύκολα. Και το καλύτερο; Στολίζεται με τρούφες λευκής σοκολάτας και κάνει κάθε τραπέζι… να χαμογελάσει!
Υπάρχουν γλυκά που τα απολαμβάνεις. Κι υπάρχουν κι εκείνα που τα ζεις. Το Red Velvet Cake ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Είναι τούρτα-εμπειρία, με υπέροχη υφή, μοναδικό χρώμα, και γεύση που συνδυάζει το “κάτι σοκολατένιο” με την απίστευτα βελούδινη αίσθηση του βουτύρου και της mascarpone.
Η σημερινή συνταγή θα σου δώσει ένα τέλειο γιορτινό αποτέλεσμα, αλλά με βήματα κατανοητά και υλικά που βρίσκεις εύκολα. Και το καλύτερο; Στολίζεται με τρούφες λευκής σοκολάτας και κάνει κάθε τραπέζι… να χαμογελάσει!
Για το Red Velvet Κέικ:
Για την επικάλυψη (βουτυρόκρεμα):
Συναρμολόγηση
– Βάλε το ένα παντεσπάνι σε πιατέλα και άπλωσε το 1/3 της κρέμας.
– Βάλε από πάνω το δεύτερο και άπλωσε λεπτό “στρώμα βάσης” (crumb coat). Βάλε στο ψυγείο 30′.
– Κάλυψε όλο το κέικ με την υπόλοιπη κρέμα και διακόσμησε κάνοντας “γραμμές” στα πλάγια με σπάτουλα.
– Με την κρέμα στη σακούλα, κάνε σχέδιο-κορδόνι στην κορυφή περιμετρικά και… στόλισε με τις τρούφες λευκής σοκολάτας.
Καλή απόλαυση!
Και μάθετε τα πάντα για τον κόσμο του σπιτιού!