Μπορείς να προσθέσεις και 2-3 μανιτάρια ή λίγα κολοκυθάκια σε φέτες για πιο ολοκληρωμένο πιάτο. Ακόμη και λίγη φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι θα απογειώσουν τη γεύση.
Μπορείς να προσθέσεις και 2-3 μανιτάρια ή λίγα κολοκυθάκια σε φέτες για πιο ολοκληρωμένο πιάτο. Ακόμη και λίγη φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι θα απογειώσουν τη γεύση.
Το Πάσχα πέρασε, οι σούβλες σταμάτησαν να γυρίζουν… αλλά το ταψί στο ψυγείο έχει ακόμα μερικά κομμάτια από το ψητό αρνί που περίσσεψε. Κι εκεί έρχεται η μαγική ερώτηση: “Και τώρα, τι το κάνουμε;”
Η απάντηση είναι μία και μυρωδάτη: αρνί με κριθαράκι στο φούρνο, ένα φαγητό που μοσχοβολάει σπιτική θαλπωρή και φωνάζει “μαμαδίστικο”. Είναι η τέλεια λύση για να αξιοποιήσεις το αρνί με τρόπο νόστιμο, χορταστικό και καθόλου βαρετό!
Πριν σερβίρεις, πασπάλισε με τριμμένο κεφαλοτύρι ή ξηρή μυζήθρα. Αν είσαι λάτρης της φέτας, βάλε λίγη θρυμματισμένη από πάνω και θα με θυμηθείς!
Extra tip:
Μπορείς να προσθέσεις και 2-3 μανιτάρια ή λίγα κολοκυθάκια σε φέτες για πιο ολοκληρωμένο πιάτο. Ακόμη και λίγη φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι θα απογειώσουν τη γεύση.
Με ένα πιάτο αρνίσιο κριθαράκι, το Πάσχα μένει λίγο παραπάνω στο τραπέζι σου… αλλά χωρίς καθόλου βαρεμάρα. Καλή απόλαυση!
Και μάθετε τα πάντα για τον κόσμο του σπιτιού!