Tip: Αν θέλεις έξτρα γεύση, ρίξε λίγες σταγόνες φρέσκο λεμόνι στο τέλος ή πασπάλισε με λίγα φρέσκα φύλλα δυόσμου.
Tip: Αν θέλεις έξτρα γεύση, ρίξε λίγες σταγόνες φρέσκο λεμόνι στο τέλος ή πασπάλισε με λίγα φρέσκα φύλλα δυόσμου.
Αν πιστεύεις ότι οι φακές είναι βαρετές, ετοιμάσου να αλλάξεις γνώμη! Γιατί σήμερα ταξιδεύουμε γευστικά μέχρι τον Λίβανο με ένα πιάτο που είναι όσο απλό, τόσο και απολαυστικό. Το mujaddara – ή αλλιώς, λιβανέζικες φακές με ρύζι και καραμελωμένα κρεμμύδια – είναι η απόλυτη comfort συνταγή: θρεπτική, χορτοφαγική, μυρωδάτη και χορταστική. Δεν χρειάζεσαι τίποτα περίπλοκο, μόνο βασικά υλικά και λίγη αγάπη. Και πίστεψέ με – όταν τα κρεμμύδια αρχίσουν να καραμελώνουν, θα μοσχοβολήσει όλο το σπίτι.
Tip: Αν θέλεις έξτρα γεύση, ρίξε λίγες σταγόνες φρέσκο λεμόνι στο τέλος ή πασπάλισε με λίγα φρέσκα φύλλα δυόσμου.
Καλή απόλαυση!
Και μάθετε τα πάντα για τον κόσμο του σπιτιού!