Το ραβανί ταιριάζει τέλεια με μια μπάλα παγωτό καϊμάκι ή γιαούρτι! Ένα γλυκό παραδοσιακό και γιορτινό, ιδανικό για κέρασμα!
Το ραβανί ταιριάζει τέλεια με μια μπάλα παγωτό καϊμάκι ή γιαούρτι! Ένα γλυκό παραδοσιακό και γιορτινό, ιδανικό για κέρασμα!
Το ραβανί είναι ένα παραδοσιακό, αρωματικό και σιροπιαστό γλυκό, που ταιριάζει απόλυτα με τη γιορτινή ατμόσφαιρα της 25ης Μαρτίου. Η εκδοχή αυτή με αμύγδαλα προσδίδει μια ιδιαίτερη νοστιμιά και το κάνει ακόμα πιο απολαυστικό.
Για το σιρόπι
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τον χυμό λεμονιού, τη φλούδα και την κανέλα για 5-7 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.
Μόλις βγει από τον φούρνο, το περιχύνουμε με το κρύο σιρόπι. Αφήνουμε να απορροφηθεί και σερβίρουμε με λίγη τριμμένη καρύδα ή έξτρα αμύγδαλα από πάνω.
Το ραβανί ταιριάζει τέλεια με μια μπάλα παγωτό καϊμάκι ή γιαούρτι! Ένα γλυκό παραδοσιακό και γιορτινό, ιδανικό για κέρασμα!
Και μάθετε τα πάντα για τον κόσμο του σπιτιού!