Αυτά τα μπισκότα με φυστικοβούτυρο είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και λαχταριστό σνακ. Με την τραγανή υφή τους και το πλούσιο άρωμα φυστικοβούτυρου, θα γίνουν ανάρπαστα σε κάθε περίσταση!

Αν αγαπάς το φυστικοβούτυρο, τότε αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου! Αυτά τα μπισκότα είναι τραγανά, γευστικά και φτιάχνονται πανεύκολα με λίγα υλικά. Έτοιμα σε μόλις λίγα λεπτά, είναι η τέλεια λιχουδιά για να συνοδεύσεις τον καφέ ή το τσάι σου. Πάμε να δούμε πώς θα τα φτιάξεις!

Υλικά

  • 8 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 2 κ.σ. φυστικοβούτυρο τραγανό
  • 1 κρόκος αυγού
  • 50 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο
  • Ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα

Εκτέλεση

  1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το φυστικοβούτυρο, τον κρόκο αυγού και το βούτυρο μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη, μαλακή ζύμη.
  3. Με ελαφρώς αλευρωμένα χέρια, πάρε μικρές ποσότητες ζύμης και πλάσε σε μπαλάκια, περίπου στο μέγεθος ενός καρυδιού.
  4. Τοποθέτησε τα μπισκότα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και πίεσέ τα ελαφρώς με ένα πιρούνι για να απλώσουν λίγο.
  5. Ψήσε στον φούρνο για 10 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να αποκτούν ένα χρυσαφί χρώμα.
  6. Μετακίνησε τα μπισκότα σε μια σχάρα και άφησέ τα να κρυώσουν για 10 λεπτά.
  7. Σέρβιρε σε πιατέλα και πασπάλισε με λίγη ζάχαρη άχνη.

Απόλαυσέ τα μόνα τους ή συνδύασέ τα με τον αγαπημένο σου καφέ για μια απολαυστική στιγμή γεύσης!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *