Η ελαφριά καραμελωμένη γεύση της βρώμης συνδυάζεται τέλεια με το μέλι και το ουίσκι, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης. Δοκίμασέ το!

Αν αναζητάς ένα επιδόρπιο που συνδυάζει την κρεμώδη υφή, τη γλυκιά γεύση του μελιού και την ιδιαίτερη νότα του ουίσκι, αυτή η συνταγή είναι για σένα! Εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κουζίνα της Σκωτίας, το γλυκό αυτό θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου και θα γίνει το αγαπημένο σου κλείσιμο γεύματος.

Υλικά

  • 570ml κρέμα γάλακτος
  • 85g νιφάδες βρώμης
  • 7 κ.σ. ουίσκι
  • 3 κ.σ. μέλι
  • 450g σμέουρα
  • Φρέσκια μέντα, για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

  1. Ψήσε τις νιφάδες βρώμης σε ένα τηγάνι, προσέχοντας να μην καούν.
  2. Χτύπησε ελαφρά την κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσει στο σημείο μαλακής κορυφής και στη συνέχεια πρόσθεσε το ουίσκι, το μέλι, τη βρώμη και τα σμέουρα.
  3. Σέρβιρε σε ποτήρια επιδόρπιου, γαρνιρισμένο με λίγα σμέουρα και φύλλα μέντας.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *