Το σάντουιτς ομελέτας είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα χαμηλό σε υδατάνθρακες, αλλά γεμάτο γεύση και πρωτεΐνη γεύμα. Δοκίμασέ το και προσαρμόσέ το με τα αγαπημένα σου υλικά!

Αν θέλεις να απολαύσεις ένα λαχταριστό σνακ χωρίς να ανησυχείς για τους υδατάνθρακες, αυτό το σάντουιτς ομελέτας χωρίς ψωμί είναι η τέλεια επιλογή. Είναι εύκολο, γρήγορο και γεμάτο θρεπτικά συστατικά που θα σε κρατήσουν χορτάτη και ενεργητική για ώρες.

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 1/4 φλιτζανιού γάλα (προαιρετικά)
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (π.χ. μοτσαρέλα ή γκούντα)
  • 4 φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν
  • 1/2 αβοκάντο σε φέτες
  • 2 φύλλα μαρούλι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ, χτύπησε τα αυγά με το γάλα (αν χρησιμοποιήσεις), το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ζέστανε λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίξε το μισό μείγμα αυγών, φτιάχνοντας μια λεπτή ομελέτα.
  3. Μόλις ψηθεί η ομελέτα από τη μια πλευρά, γύρισέ την προσεκτικά και ψήσε και την άλλη πλευρά. Επανάλαβε τη διαδικασία με το υπόλοιπο μείγμα, ώστε να έχεις δύο λεπτές ομελέτες.
  4. Τοποθέτησε τη μία ομελέτα σε ένα πιάτο και πρόσθεσε από πάνω τη γαλοπούλα, το τυρί, το αβοκάντο και το μαρούλι.
  5. Σκέπασε με τη δεύτερη ομελέτα, κόψε το σάντουιτς στη μέση και σέρβιρε.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *