Η γέμιση με φασκόμηλο και κρεμμύδι είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και αρώματα στα πιάτα σας. Είτε γεμίσετε κρέας ή πουλερικά είτε φτιάξετε ατομικές μπάλες, αυτή η συνταγή είναι εύκολη και νοστιμότατη για κάθε γιορτινό τραπέζι.

Η παρακάτω συνταγή για γέμιση είναι απλή και γεμάτη γεύση, ιδανική για να συνοδεύσει τα αγαπημένα σας πιάτα κρέατος ή πουλερικών. Η προσθήκη φρέσκου φασκόμηλου δίνει μια υπέροχη αρωματική νότα, ενώ τα φρέσκα ψωμάκια προσφέρουν την τέλεια υφή.

Υλικά

  • 1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. φυτικό λάδι
  • 1 κ.σ. φρέσκο φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
  • 80 γρ. φρέσκα λευκά ψωμάκια
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 αυγό, χτυπημένο

Μέθοδος

  1. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι, μέχρι να μαλακώσει χωρίς να πάρει χρώμα.
  2. Ανακατέψτε το κρεμμύδι, το φασκόμηλο και τα ψωμάκια και αλατοπιπερώστε καλά.
  3. Προσθέστε αρκετό από το χτυπημένο αυγό ώστε να δέσει το μείγμα και χρησιμοποιήστε το για να γεμίσετε κρέας ή πουλερικά ή για να φτιάξετε ατομικές μπάλες γέμισης.
  4. Αν φτιάχνετε μπάλες γέμισης, ψήστε τις σε ένα ταψί για 30 λεπτά.

Αυτή η γέμιση προσφέρει μία εξαιρετική επιλογή για την περίοδο των γιορτών ή για οποιοδήποτε γεύμα που χρειάζεται λίγο παραπάνω γεύση και αρώματα!

 

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *