Αυτά τα τρουφάκια είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό κέρασμα στο γραφείο ή στο σχολείο. Χωρίς ζάχαρη και γεμάτα θρεπτικά συστατικά, θα τα φτιάξεις μέσα σε 10 λεπτά και σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις! Υλικά: 1 φλ. ταχίνι 1 φλ. νιφάδες βρώμης 2 κ.σ. μέλι ή σιρόπι αγαύης 2 κ.σ. κακάο σκόνη …

Αυτά τα τρουφάκια είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό κέρασμα στο γραφείο ή στο σχολείο. Χωρίς ζάχαρη και γεμάτα θρεπτικά συστατικά, θα τα φτιάξεις μέσα σε 10 λεπτά και σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Υλικά:

  • 1 φλ. ταχίνι
  • 1 φλ. νιφάδες βρώμης
  • 2 κ.σ. μέλι ή σιρόπι αγαύης
  • 2 κ.σ. κακάο σκόνη
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 κ.σ. σταγόνες σοκολάτας (προαιρετικά)
  • 1/4 φλ. καρύδια ή αμύγδαλα, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)
  • Τριμμένη καρύδα ή σκόνη κακάο για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ, ανακάτεψε το ταχίνι με το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Πρόσθεσε τις νιφάδες βρώμης, το κακάο, τις σταγόνες σοκολάτας και τους ξηρούς καρπούς, αν χρησιμοποιείς, και ανακάτεψε καλά.
  3. Πλάσε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια.
  4. Ρόλαρε τα τρουφάκια σε τριμμένη καρύδα ή κακάο, ανάλογα με την προτίμησή σου.
  5. Άφησέ τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά να σφίξουν.

Και έτοιμα! Απόλαυσέ τα και κέρνα τους συναδέλφους ή τα παιδιά στο σχολείο!

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *