Η χρήση σκούρου ψωμιού σίκαλης ή ολικής αλέσεως για σάντουιτς αντί για λευκό θα αυξήσει την περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Αυτό το σάντουιτς με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες με σολομό και τυρί κουάρκ κάνει ένα γρήγορο και βολικό μεσημεριανό γεύμα με λίγες θερμίδες. Δοκιμάστε να βάλετε από πάνω ψημένες και αποφλοιωμένες γαρίδες αντί για σολομό. …

Η χρήση σκούρου ψωμιού σίκαλης ή ολικής αλέσεως για σάντουιτς αντί για λευκό θα αυξήσει την περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Αυτό το σάντουιτς με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες με σολομό και τυρί κουάρκ κάνει ένα γρήγορο και βολικό μεσημεριανό γεύμα με λίγες θερμίδες. Δοκιμάστε να βάλετε από πάνω ψημένες και αποφλοιωμένες γαρίδες αντί για σολομό.

Συστατικά

  • 4 φέτες σκούρο ψωμί σίκαλης (pumpernickel)
  • 100g κουάρκ, στραγγισμένο
  • 100g φέτες καπνιστού σολομού
  • στύψτε το χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλάκι φρέσκο ​​σχοινόπρασο ψιλοκομμένο, για γαρνίρισμα
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 25g κάρδαμο, για σερβίρισμα

Μέθοδος

  1. Αλείφουμε το ψωμί με το κουάρκ. Περιχύνουμε με τον καπνιστό σολομό και λίγο χυμό λεμονιού.
  2. Πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο και πιπέρι. Σερβίρουμε με το κάρδαμο.

Καλή απόλαυση!

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;