Αυτό το εύκολο λουκάνικο γίνεται με νιόκι και όχι με ζυμαρικά. Τα ψητά νιόκι είναι μαγικά – ενώ το εσωτερικό παραμένει ελαφρύ και αφράτο, το εξωτερικό γίνεται τραγανό και χρυσαφί, όπως οι μίνι ψητές πατάτες. Συστατικά 1 κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους 1 κίτρινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους 1 πορτοκαλί πιπεριά …

Αυτό το εύκολο λουκάνικο γίνεται με νιόκι και όχι με ζυμαρικά. Τα ψητά νιόκι είναι μαγικά – ενώ το εσωτερικό παραμένει ελαφρύ και αφράτο, το εξωτερικό γίνεται τραγανό και χρυσαφί, όπως οι μίνι ψητές πατάτες.

Συστατικά

  • 1 κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους
  • 1 κίτρινη πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους
  • 250g νιόκι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 4 χοιρινά λουκάνικα
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Μέθοδος

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C/180C.
  2. Σε ένα μεγάλο ταψί ανακατεύουμε τις πιπεριές, τα νιόκι, το ελαιόλαδο και άφθονο αλάτι και πιπέρι.
  3. Τοποθετούμε τα λουκάνικα στο ταψί. Ψήστε για 25 λεπτά ή μέχρι τα λουκάνικα και τα νιόκι να ροδίσουν και οι πιπεριές να μαλακώσουν και να αρχίσουν να ροδίζουν γύρω από τις άκρες. Σερβίρισμα.

Καλή απόλαυση!

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;