Μια υγιεινή και νόστιμη συνταγή για όσους αγαπούν το ψάρι. Ιδανική για ένα ελαφρύ γεύμα που είναι γεμάτο γεύση και θρεπτικά συστατικά. Υλικά: 4 φιλέτα ψαριού (όπως μπακαλιάρος ή γλώσσα) 2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 3 …

Μια υγιεινή και νόστιμη συνταγή για όσους αγαπούν το ψάρι. Ιδανική για ένα ελαφρύ γεύμα που είναι γεμάτο γεύση και θρεπτικά συστατικά.

Υλικά:

  • 4 φιλέτα ψαριού (όπως μπακαλιάρος ή γλώσσα)
  • 2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Τοποθετήστε τα φιλέτα ψαριού σε ένα λαδωμένο ταψί.
  3. Προσθέστε τα κομμένα λαχανικά γύρω από το ψάρι.
  4. Ρίξτε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού πάνω από τα υλικά.
  5. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη.
  6. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 25-30 λεπτά, μέχρι το ψάρι να είναι έτοιμο.
  7. Σερβίρετε ζεστό με φρέσκο ψωμί ή σαλάτα.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;