Το ριζότο με τρούφα προσφέρει μια πολυτελή γευστική εμπειρία. Η έντονη γεύση της τρούφας ενισχύεται από την πλούσια κρεμώδη υφή της παρμεζάνας, κάνοντας το πιάτο αυτό ιδανικό για ειδικές περιστάσεις. Συστατικά: 1 φλ. ρύζι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 50γρ φρέσκια τρούφα, τριμμένη 50γρ παρμεζάνα, τριμμένη 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Σε …

Το ριζότο με τρούφα προσφέρει μια πολυτελή γευστική εμπειρία. Η έντονη γεύση της τρούφας ενισχύεται από την πλούσια κρεμώδη υφή της παρμεζάνας, κάνοντας το πιάτο αυτό ιδανικό για ειδικές περιστάσεις.

Συστατικά:

  • 1 φλ. ρύζι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 50γρ φρέσκια τρούφα, τριμμένη
  • 50γρ παρμεζάνα, τριμμένη
  • 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι.
  2. Προσθέστε το ρύζι και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει διάφανο.
  3. Αρχίστε να προσθέτετε τον ζωμό, σιγά-σιγά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι το ρύζι να γίνει κρεμώδες και μαλακό.
  4. Προσθέστε την τρούφα και την παρμεζάνα, ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;