Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για όσους θέλουν να πειραματιστούν με τροπικές γεύσεις. Η σάλτσα φρούτων του πάθους προσθέτει έναν εξωτικό χαρακτήρα στο κοτόπουλο, κάνοντας το πιάτο να ξεχωρίζει. Το τροπικό κοτόπουλο θα ξετρελάνει τους πάντες! Συστατικά: 4 φιλέτα κοτόπουλο 100ml χυμός φρούτων του πάθους 50ml λευκό κρασί 2 κ.σ. μέλι Αλάτι, πιπέρι Φρέσκα βότανα …

Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για όσους θέλουν να πειραματιστούν με τροπικές γεύσεις. Η σάλτσα φρούτων του πάθους προσθέτει έναν εξωτικό χαρακτήρα στο κοτόπουλο, κάνοντας το πιάτο να ξεχωρίζει. Το τροπικό κοτόπουλο θα ξετρελάνει τους πάντες!

Συστατικά:

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • 100ml χυμός φρούτων του πάθους
  • 50ml λευκό κρασί
  • 2 κ.σ. μέλι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Φρέσκα βότανα για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
  2. Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και αλατοπιπερώστε.
  3. Αναμείξτε τον χυμό φρούτων του πάθους, το λευκό κρασί και το μέλι και ρίξτε το μείγμα πάνω από το κοτόπουλο.
  4. Ψήστε για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί εντελώς το κοτόπουλο.
  5. Σερβίρετε το τροπικό κοτόπουλο με φρέσκα βότανα.

Καλή απόλαυση!

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;