Τα χειροποίητα ραβιόλια προσφέρουν μια αίσθηση αυθεντικότητας και πολυτέλειας. Αυτή η συνταγή συνδυάζει τον καπνιστό σολομό με την ρικότα, προσφέροντας έναν πλούσιο και κρεμώδη γευστικό συνδυασμό. Συστατικά: Φύλλα για ραβιόλια 200γρ καπνιστός σολομός, κομμένος σε μικρά κομμάτια 250γρ ρικότα Αλάτι, πιπέρι Φρέσκο άνηθο Λίγο λεμόνι 1 αυγό για τη σφράγιση των ραβιόλια Μέθοδος: Ετοιμάστε τα …

Τα χειροποίητα ραβιόλια προσφέρουν μια αίσθηση αυθεντικότητας και πολυτέλειας. Αυτή η συνταγή συνδυάζει τον καπνιστό σολομό με την ρικότα, προσφέροντας έναν πλούσιο και κρεμώδη γευστικό συνδυασμό.

Συστατικά:

  • Φύλλα για ραβιόλια
  • 200γρ καπνιστός σολομός, κομμένος σε μικρά κομμάτια
  • 250γρ ρικότα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Φρέσκο άνηθο
  • Λίγο λεμόνι
  • 1 αυγό για τη σφράγιση των ραβιόλια

Μέθοδος:

  1. Ετοιμάστε τα φύλλα για τα ραβιόλια.
  2. Αναμείξτε τον σολομό, την ρικότα, τον άνηθο, λίγο λεμόνι, αλάτι και πιπέρι σε ένα μπολ.
  3. Τοποθετήστε μικρές ποσότητες της γέμισης στα φύλλα και κλείστε τα ραβιόλια με λίγο χτυπημένο αυγό γύρω από τις άκρες.
  4. Βράστε τα ραβιόλια σε άφθονο αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά.
  5. Σερβίρετε με λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;