Κάνε σολομό με βότκα, μια συνταγή νόστιμη και… μεθυστική! Θα χρειαστούμε: 500 γραμμάρια σολομό 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 200 γραμμάρια παρμεζάνα 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σφηνοπότηρο βότκα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον σολομό για …

Κάνε σολομό με βότκα, μια συνταγή νόστιμη και… μεθυστική!

Θα χρειαστούμε:

  • 500 γραμμάρια σολομό
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 200 γραμμάρια παρμεζάνα
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 σφηνοπότηρο βότκα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον σολομό για άλλο τόσο, μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε την βότκα και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί εντελώς. Όταν αυτό γίνει, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι αυτή να «δέσει», το αλάτι, το πιπέρι!

Μπορείς να συνοδεύσεις το πιάτο με ζυμαρικά όπως πένες ή φιογκάκια!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;