Απίστευτες χοιρινές μπριζόλες τόσο απλά! Αυτή η συνταγή συνδυάζει τον πλούτο του χοιρινού με μια πινελιά γλυκύτητας, δημιουργώντας μια συγκλονιστική γευστική ισορροπία. Προετοιμάστε τη γεύση σας για μια αξέχαστη εμπειρία! Συστατικά: 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα (περίπου 600 γρ.) 3 κουταλιές της σούπας μέλι 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα …

Απίστευτες χοιρινές μπριζόλες τόσο απλά! Αυτή η συνταγή συνδυάζει τον πλούτο του χοιρινού με μια πινελιά γλυκύτητας, δημιουργώντας μια συγκλονιστική γευστική ισορροπία. Προετοιμάστε τη γεύση σας για μια αξέχαστη εμπειρία!

Συστατικά:

  • 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα (περίπου 600 γρ.)
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Φρέσκο ​​δεντρολίβανο, για γαρνίρισμα

Μέθοδος:

  1. Προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  2. Αλατοπιπερώνετε και βάζετε πάπρικα και από τις δύο πλευρές.
  3. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, τη μουστάρδα Dijon και το ψιλοκομμένο σκόρδο για να φτιάξετε το γλάσο.
  4. Τοποθετήστε τις σε μια προθερμασμένη σχάρα και μαγειρέψτε για περίπου 4-5 λεπτά ανά πλευρά ή μέχρι να ψηθούν.
  5. Τα τελευταία λεπτά του μαγειρέματος, αλείφετε το γλάσο μελιού πάνω από τις χοιρινές μπριζόλες, αφήνοντάς το να καραμελώσει ελαφρώς.
  6. Μόλις τελειώσετε, αφαιρέστε τις χοιρινές μπριζόλες από τη σχάρα και αφήστε τις να ξεκουραστούν για λίγα λεπτά.
  7. Γαρνίρουμε με φρέσκο ​​δεντρολίβανο και σερβίρουμε ζεστό. Συνδυάζονται υπέροχα με ψητά λαχανικά ή πουρέ πατάτας.

Καλή επιτυχία!

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;