Ένα τέλειο ποτό για καλοκαιρινή διασκέδαση. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα φρούτα και να χρησιμοποιήσετε άλλα εποχιακά μούρα και πυρηνόκαρπα, όπως ροδάκινα και δαμάσκηνα. Το μαλάκωμα των φρούτων στη ζάχαρη και την κανέλα βοηθά να προσδοθεί μέρος της γεύσης του φρούτου στο ποτό. Συστατικά 1 βερίκοκο, αφαιρούμενο το κουκούτσι και ψιλοκομμένο 1 νεκταρίνι, αφαιρούμενο το κουκούτσι …

Ένα τέλειο ποτό για καλοκαιρινή διασκέδαση. Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα φρούτα και να χρησιμοποιήσετε άλλα εποχιακά μούρα και πυρηνόκαρπα, όπως ροδάκινα και δαμάσκηνα. Το μαλάκωμα των φρούτων στη ζάχαρη και την κανέλα βοηθά να προσδοθεί μέρος της γεύσης του φρούτου στο ποτό.

Συστατικά

  • 1 βερίκοκο, αφαιρούμενο το κουκούτσι και ψιλοκομμένο
  • 1 νεκταρίνι, αφαιρούμενο το κουκούτσι και ψιλοκομμένο
  • 1 πορτοκάλι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
  • 3–4 φράουλες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε φέτες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη
  • πρέζα αλεσμένη κανέλα
  • 325ml ισπανικό λευκό κρασί, όπως το λευκό Rioja
  • 150ml ginger μπύρα
  • πάγος

Μέθοδος

  1. Τοποθετήστε τα φρούτα σε ένα μεγάλο μπολ και πασπαλίστε με τη ζάχαρη και την κανέλα. Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
  2. Ρίξτε τα φρούτα σε μια μεγάλη κανάτα και ρίξτε το κρασί. Προσθέστε την μπύρα τζίντζερ και μια μεγάλη χούφτα πάγο. Ανακατεύουμε απαλά να αναμειχθούν οι γεύσεις και μετά σερβίρουμε σε ποτήρια γεμάτα πάγο.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;