της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός Θες ζουμερό ομελετάκι χωρίς να βγάλεις τηγάνια; Ε αυτή είναι η λύση σου! Υλικά για 8 ομελετάκια: 4 αυγά ολόκληρα 4 ασπράδια 1/2 φλ. τυρί τριμμένο light 1 πιπερια κόκκινη 4 κ.σ. γάλα αλατοπίπερο Εκτέλεση: Βήμα 1: Χτυπάμε τα υλικά όλα μαζί σε ένα μπολ με το …

της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός

Θες ζουμερό ομελετάκι χωρίς να βγάλεις τηγάνια;
Ε αυτή είναι η λύση σου!

Υλικά για 8 ομελετάκια:

  • 4 αυγά ολόκληρα
  • 4 ασπράδια
  • 1/2 φλ. τυρί τριμμένο light
  • 1 πιπερια κόκκινη
  • 4 κ.σ. γάλα
  • αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Βήμα 1: Χτυπάμε τα υλικά όλα μαζί σε ένα μπολ με το πιρούνι μας και μοιράζουμε το μείγμα μας σε 8 φορμάκια σιλικόνης για cupcakes.
Βήμα 2: Τοποθετούμε τα φορμάκια σε ένα ταψί με περίπου 2 δάχτυλα νερό.
Βήμα 3: Ψήνουμε για 12 λεπτά στον αέρα στους 170 βαθμούς ή μέχρι να αποκτήσουν ωριαίο χρυσό χρωμα!
Βήμα 4: Αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και ξεφορμάρουμε! Δεν χρειάζεται ούτε λάδι!

Είναι πολύ ωραία ιδέα για να μην μας καίγεται η ομελέτα, να μην τηγανίζουμε και να μην μυρίζει το σπίτι! Επίσης με αυτό το τρόπο μένει αφράτη ακόμα και την επόμενη μέρα!

 

Πρότυπο κέντρο ευεξίας
Φωτεινού Εμμανουέλα
Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός 
Σπύρου Μερκούρη 56 (πλησίον μετρό Ευαγγελισμού)
210 7251933 – 6981395214

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;