Αυτό είναι το τέλειο δείπνο για κάτι νόστιμο και γρήγορο, ζυμαρικά σολομού σε κρεμώδη σάλτσα. Συστατικά 300-350g ζυμαρικά 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες 3 x 150 g φιλέτα φρέσκου σολομού, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κύβους 150ml κρέμα γάλακτος 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​μαϊντανό ψιλοκομμένο …

Αυτό είναι το τέλειο δείπνο για κάτι νόστιμο και γρήγορο, ζυμαρικά σολομού σε κρεμώδη σάλτσα.

Συστατικά

  • 300-350g ζυμαρικά
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
  • 3 x 150 g φιλέτα φρέσκου σολομού, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κύβους
  • 150ml κρέμα γάλακτος
  • 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Μέθοδος

  1. Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει και στη συνέχεια τα στραγγίζετε.
  2. Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το σκόρδο και το κόκκινο κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
  3. Προσθέστε τους κύβους σολομού και τη διπλή κρέμα και συνεχίστε το μαγείρεμα σε ήπια φωτιά για 5 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί ο σολομός.
  4. Ρίχνουμε τα στραγγισμένα ζυμαρικά και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε από πάνω τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!

 

 

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Μάρθα Κατσαρού

Μάρθα Κατσαρού

Είμαι η Μάρθα Κατσαρού, και η γραφή είναι το μέσο μου που αφήνομαι και εκφράζομαι αυθεντικά. Ξεκίνησα από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος μου για την επικοινωνία με οδήγησε στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, όπου απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στη Δημοσιογραφία. Μόδα, ομορφιά, διακόσμηση ήταν τα θέματα που πάντα με γοήτευαν ως αναγνώστρια. Πλέον, οπλισμένη με όρεξη, ταξιδεύω με τις δικές μου ιδέες και σκέψεις που μοιράζομαι μαζί σου. Θα γίνεις συνταξιδιώτης μου;