Η τέλεια λύση για πρωινό, μεσημεριανό, brunch ακόμα και βραδινό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Υλικά 12 μεγάλα αυγά χτυπημένα 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο 2 φλιτζάνια φρέσκα φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένο 6 φέτες μπέικον μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι το μείγμα να …

Η τέλεια λύση για πρωινό, μεσημεριανό, brunch ακόμα και βραδινό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Υλικά

  • 12 μεγάλα αυγά χτυπημένα
  • 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 2 φλιτζάνια φρέσκα φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένο
  • 6 φέτες μπέικον μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Λαδώνουμε ένα ταψάκι για muffins και απλώνουμε τα 2/3 της γέμισης σε κάθε θήκη. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά, μέχρι το μαχαίρι να βγαίνει καθαρό. Αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά.

Διαβάστε πρώτοι τις ιδέες μας για το σπίτι και…

Εμπνευστείτε από τον κόσμο του Interior Design!

Πέτρος Κυπραίος

Πέτρος Κυπραίος